
Чесно, часто трапляється, що ти їси ввечері після 20-22 години? Як з’ясовується, ця звичка може тобі дорого коштувати. Розберись, чому так небезпечна пізня трапеза.
Дослідники Американської Асоціації кардіологів дійшли до висновку, що вечірні трапези негативно позначаються на серцево-судинній системі, збивають біологічний годинник людини, а також збільшують рівень цукру в крові.
Експертами було досліджено взаємозв’язок між такими недугами як: цукровий діабет, надмірна вага, гіпертонія та часом вживання продуктів. У науковому дослідженні взяли участь 12 тисяч латиноамериканців різного віку (від 18 до 75 років). Під час дослідження документально було зафіксовано стан здоров’я та час споживання їжі протягом 2 діб.
Аналітики виявили, що у тих, хто половину їжі споживав у вечірній час (після 18 години), показники рівня глюкози в крові були більшими, ніж у тих людей, які їли до 18:00.
Також у них був значно вищий кров’яний тиск.
Висновок – ті люди, котрі віддають перевагу ситній трапезі перед сном, на 19% більш схильні до розвитку переддіабету та на 23% до гіпертензії.
Лікарі застерігають, що вживання їжі має відбуватися до 18 години. В іншому випадку у людей можуть виникнути серйозні проблеми із самопочуттям.
Rate this item:1.002.003.004.005.00Submit Rating No votes yet. Please wait… Поділіться своєю любов’ю

Попередній ЗаписЯк Харківщина отримує електроенергію після зупинки Зміївської ТЕСНаступний ЗаписГенштаб: на Харківщині триває 18 боєзіткнень

Пов’язані записи

4 способи уникнути стрес
Source: topnovyny.kh.ua
